Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legends Car Cup

Kevin Verner sejrede på Padborg

Legends Car Cup 
29/04/24 

Legends Car CupKevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg startede på allerbedste vis, da Legends Car Cup Danmark satte fut i 2024 sæsonen på Padborg Park.
Det midtjyske racerteam er forsvarende mestre i klassen, og det giver både forventninger og dertilhørende pres på en gentagelse i den nye sæson.
 


(Foto: Motorsporten.dk)

Weekenden startede forrygende med den hurtigste tid i træningen, men ligeså højt at armene var over hovedet lørdag formiddag, kom de ned igen ved middagstid, da det ”kun” rakte til den tredjebedste tid under kvalifikationen.

Det skulle af en eller anden årsag blive et tema for holdet henover weekenden, da Kevin også havde døjet lidt med at få dækkene til at fungere rigtigt.

For at skabe noget mere action, bliver feltet vendt rundt, så top-20 kørerne i kvalifikationen skifter plads, så den hurtigste kører starter 20’er, næsthurtigst 19’er, tredjehurtigste 18’er osv. Så der var langt frem for unge Verner, som dog er rutineret i at skulle kæmpe for placeringerne.

Der gik ikke mange omgange, inden at han var i top-10, og da løbet sluttede efter 12 kørte omgange, var han 4’er.


(Foto: Motorsporten.dk)

Det resultat betød at han fik anden startposition til løb 2, hvilket kun var godt, da der var noget tumult længere tilbage i feltet og der skulle en Safety Car på banen, allerede efter mindre end en kørt omgang.

Da feltet blev givet frit igen, skulle der både angribes, men også holdes lidt øje i spejlene, da der også blev presset hårdt på fra forfølgerne.

Der gik ikke længe inden den langsomme bil med de gule blink på taget var ude på banen igen, og dermed forsvandt flere omgange, hvor der havde været mulighed for at tage føringen. Det blev til en afslutning med en enkelt flyvende omgang – og det var ikke nok til at kunne sætte et seriøst angreb ind, og så vel at mærke være sikker på selv at blive på banen. Så det endte med P2 i løb 2.


(Foto: Motorsporten.dk)

Weekendens finaleheat blev en vild omgang. Kevin Verner startede igen P2, men var en overgang nede på 3. pladsen. Halvvejs i løbet kom der Safety Car, og det gjorde at hele feltet var samlet igen, til en sidste hæsblæsende omgang finaleræs.

Der blev flere gange kørt 3 biler bredt ned af langsiderne, hvor der havde været rig mulighed for kontakt. Men den rutinerede kører holdt hovedet koldt, lavede de nødvendige overhalinger, så han kunne køre først over målstregen, til stor glæde for hele teamet.

Autoforum Racing Team Silkeborg tager fra åbningsløbet som toer i mesterskabet, da der scores point i både kvalifikation samt de tre løb. Men med blot 5 point op til førstepladsen, og 15 pointgivende sessioner tilbage i sæsonen, er det 99,9 % den bedst mulige sæsonstart.


(Foto: Motorsporten.dk)

Om mindre end 14 dage skal teamet i aktion igen. Det bliver blot få kilometer fra hjemstavnen, når de små Legend Cup racere gæster FDM Jyllandsringen i Resenbro den 11.-12. maj 2024.

Pressemeddelelse


Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Padborg Park
  • 28/04/24 - Padborg Park - Legends Car Cup
  •